Sarıyer’de yolun bir bölümü iki katlı müstakil evin üzerine çöktü.
İstanbul‘un Sarıyer ilçesi Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Lale Sokağın bir bölümü, kot farkı bulunan 2 katlı müstakil evin üzerine çöktü. Evde bulunan Karabulut ailesi, olaydan yara almadan kurtuldu.
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis yolun çöktüğü kısmı güvenlik şeridine alarak yaya ve araç trafiğine kapattı.
Karabulut ailesi, evi tahliye ederek, yakınlarının yanına taşındı.
Binada ağabeyi, annesi ve babasıyla oturan Murat Karabulut, şunları söyledi:
“Gürültülü bir ses oldu, kendimizi dışarı attık. Engelli annem vardı, onu giydirip dışarı çıkardım. Daha önce Sarıyer Belediyesine başvurumuz oldu. En son 6 ay önce başvurduk. Bir mühendis geldi, ‘Burada bir şey yok.’ dedi, gitti. Belediye bizimle ilgilenmedi.”
Murat Karabulut, evin mutfak ve oturma odasına bakan duvarlarında yıkılma meydana geldiğini ayrıca taşıyıcı kolonların zarar gördüğünü söyledi.
Evlerinin oturulamaz halde olduğunu belirten Karabulut, “Devletimizden yardım bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyoruz.” dedi.
1
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
3763 kez okundu
2
AK Parti milletvekilleri Aydın’da iftara yetişemeyenlere ikramlık dağıttı
2801 kez okundu
3
G20 Liderler Zirvesi’nde aile fotoğrafı çekimine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen ilgi damga vurdu
2780 kez okundu
4
Bakan Çavuşoğlu’ndan Rusya’nın SİHA suçlamasına yanıt: Biz de terörle mücadele sırasında Rus silahlarıyla karşılaştık
2677 kez okundu
5
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden pazar günü Roma’da görüşecek
2583 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.