Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın 1 saat 50 dakika sürdüğü bildirildi.
Galatasaray derbisine ilk 11’de başlayan oyuncuların yenilenme çalışmalarıyla antrenmanı tamamladığı kaydedildi.
Diğer oyuncuların ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdüğü aktarıldı. Antrenmanın, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandığı belirtildi.
Fenerbahçe, yarın izin yaptıktan sonra Kayserispor maçının hazırlıklarına 25 Ekim Çarşamba günü devam edecek.
1
24 Yıllık Hasret Bitti: A Milli Takımımız 2026 Dünya Kupası’nda!
6132 kez okundu
2
“Biz Galatasaraylıyız, biz istedik mi başarırız”
4025 kez okundu
3
Avrupa Kulüpler Birliği PAOK’un üyeliğini askıya aldı
2116 kez okundu
4
Cengizli Roma çeyrek finalde!
1935 kez okundu
5
18 yaşındaki futbolcu yatağında ölü bulundu
1866 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.