Kayseri’de terör örgütü DAEŞ’e yönelik operasyonda örgütün sözde emiri gözaltına alındı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, DAEŞ’in faaliyetlerinin önlenmesi, yeni eleman teminin önüne geçilmesi ve üyelerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
Bu kapsamda polis ekiplerince yapılan incelemelerde, geçmiş dönemlerde Irak’ta DAEŞ adına faaliyet yürüttüğü belirlenen ve Musul kentinin Muhallebiye kasabasının sözde emiri “Sebhen” kod adlı M.S.E’nin Kayseri’de olduğu tespit edildi.
Kent merkezindeki adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
Zanlının örgüt içinde havancılardan sorumlu olduğu iddia edildi.
1
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
3758 kez okundu
2
AK Parti milletvekilleri Aydın’da iftara yetişemeyenlere ikramlık dağıttı
2792 kez okundu
3
G20 Liderler Zirvesi’nde aile fotoğrafı çekimine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen ilgi damga vurdu
2768 kez okundu
4
Bakan Çavuşoğlu’ndan Rusya’nın SİHA suçlamasına yanıt: Biz de terörle mücadele sırasında Rus silahlarıyla karşılaştık
2671 kez okundu
5
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden pazar günü Roma’da görüşecek
2572 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.